Bouw de Akker gestart

Op het plein van onze school is de afgelopen week gestart met de bouw van de (nieuwe) Akker. De Akker is een verenigingsgebouw van de Hervormd Barneveld. In het onderstaande bericht geven de mensen van de Akker een update van de werkzaamheden.

Bouw de Akker gestart

Vanuit De Glind willen wij Hervormd Barneveld natuurlijk op de hoogte houden van de voortgang aan de Postweg.

Nadat de bouwopdracht getekend is, konden wij, als werkgroep eindelijk aan de slag. Vanaf dinsdag na de Kerst ging een  grote groep vrijwilligers aan het werk. Bomen en struiken werden gesnoeid of gerooid, hekwerk gedemonteerd, speeltoestellen verplaatst.  De inrit naar de nieuwe Akker is voorzien van een puinpad. Inmiddels ligt de bouwplek startklaar. Voor de veiligheid van de schoolkinderen zijn bouwhekken geplaatst.

Het wachten is op bouwmaterialen. Dan kan de bouw van start gaan. Nieuwsgierig geworden naar de locatie? Wij nodigen u/jou uit om een kijkje te gaan nemen. De bouwplaats is te bereiken via de parkeerplaats naast de Beatrixschool.

In de komende maanden is er nog veel werk te verzetten. De werkzaamheden zijn heel divers. Ook uw hulp is welkom. Vragen of aanmelden: akkerdeglind@gmail.com / 06-43044138 (Aletta vd Brink)