UITGELICHT

Nieuwsflits september

di 11 september -  Hier kunt u de nieuwsflits van september lezen.Nieuwsflits...

Lees meer »

Nieuwsflits

vr 15 juni -  U kunt hier de nieuwsflits van juni en juli lezen.nieuwsflits...

Lees meer »

vacatures de Drieslag

di 12 juni -  Klik hier voor de vacatures van de scholen van Stichting de Drieslag...

Lees meer »

MEDEDELINGEN

 

Bent u op zoek naar een school voor uw kind? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoekje aan de Prinses Beatrixschool. Van harte welkom!

 

 Bouw 3

Leuk dat je kijkt op de pagina van Bouw 3

We zijn al weer bezig met de laatste weken op school. Druk aan  het oefenen met de musical en aan het voorbereiden voor de afscheidsavond. In de afgelopen tijd hebben we ook veel activiteiten gedaan.

In april was de bruiloft van de meester en hebben we de cito-eindtoets gemaakt. In mei zijn we op kamp geweest en hebben we veel geoefend met de musical. Foto's daarvan staan op de website.

Ook hebben we veel gewerkt tijdens de projecten. Iedereen heeft zijn verkeersdiploma officieel gehaald en ook het praktijkexamen ging heel goed.

We wensen iedereen een fijne vakantie toe en graag tot ziens.


Groep 7/8

In de afgelopen maanden hebben we gewerkt op een nieuwe manier. Dat was voor iedereen wennen. De ene keer ging dat super goed, de volgende keer weer wat minder. Maar we willen wel vieren dat het heel goed gaat daarom hebben we met elkaar taart gegeten. 

In de afgelopen periode hebben we gewerkt aan het project omgaan met elkaar. Hier konden kinderen kiezen of ze een krant maakten, of dat ze een rollenspel uit gingen spelen. Op de projectmiddag kwamen heel veel belangstellenden af.

Tijdens het project is er ook iemand met een handicap geweest om te vertellen hoe hij met zijn handicap omging en hoe anderen met hem omgaan. Hij heeft ook laten zien welke aanpassingen er soms nodig zijn.

Tussen de projecten door hebben we met elkaar taarten gebakken en die gegeten. Dit was erg lekker en gezellig.

10 november hebben we ook met elkaar het nationaal schoolontbijt gekregen. Met Bouw 1, 2 en 3 bij elkaar. Na wat ochtendgymnastiek heeft iedereen lekker gegeten.

 

 

U bevindt zich hier: Schooljaar » 2017-2018 » Groepen » Bouw 3

CONTACT

Postweg 15, 3794 MJ De Glind
Tel: 0342 451458, E-mail

Prinses Beatrixschool is een basisschool van Stichting Hervormde Scholen
De Drieslag. Meer informatie hierover vindt u op www.dedrieslag.nl