UITGELICHT

Nieuwsflits september

di 11 september -  Hier kunt u de nieuwsflits van september lezen.Nieuwsflits...

Lees meer »

Nieuwsflits

vr 15 juni -  U kunt hier de nieuwsflits van juni en juli lezen.nieuwsflits...

Lees meer »

vacatures de Drieslag

di 12 juni -  Klik hier voor de vacatures van de scholen van Stichting de Drieslag...

Lees meer »

MEDEDELINGEN

 

Bent u op zoek naar een school voor uw kind? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoekje aan de Prinses Beatrixschool. Van harte welkom!

 

Bouw 3

Hallo, leuk dat je kijkt op de pagina van groep 7 en 8. Inmiddels zijn wij al weer een week op school en begint het al weer te wennen. We zijn voor het eerst gaan werken met Chromebooks en werken we bijna niet meer in werkboeken. 

Maandag 3 september zijn we gestart met het eerste project: Omgaan met geld. We gaan een eigen onderneming beginnen en daar allerlei voorbereidingen voor treffen.

In het komende schooljaar gaan we weer een hoop activiteiten doen. Met de projecten gaan we eropuit en komen er ook mensen met heel veel kennis in de klas. We gaan op kamp en natuurlijk is er de eindmusical. Voordat dat zover is, heeft groep 8 ook nog de cito-eindtoets. Die zal dit jaar voor het eerst op de Chromebooks zijn.

Naast al deze nieuwe dingen hebben we ook een nieuwe methode voor SOVA. De eerste les ging over een spiegel. Wat wil je van jezelf laten zien. Iedereen heeft ook een koelkastposter mee naar huis genomen, zodat er ook thuis over gesproken kan worden. 

U bevindt zich hier: Schooljaar » 2018-2019 » Groepen » Bouw 3

CONTACT

Postweg 15, 3794 MJ De Glind
Tel: 0342 451458, E-mail

Prinses Beatrixschool is een basisschool van Stichting Hervormde Scholen
De Drieslag. Meer informatie hierover vindt u op www.dedrieslag.nl